Onze verschillende verluchtingsroosters

Het ventileren van een woning betekent het vervangen van muffe binnenlucht door frisse buitenlucht dit de hele dag lang. Even de ramen van uw woning openen, is dus niet voldoende om uw woning te ventileren. Onze woningen zijn vandaag de dag beter geïsoleerd en luchtdicht dan ooit tevoren, waardoor de behoefte aan ventilatie is toegenomen. Maar hoe werken de verschillende soorten ventilatiesystemen en hoe kiest u het beste systeem voor uw woning en uw levensstijl? EMAC Belgium helpt u graag verder! 

Verluchtingsroosters met klep boven het raam

Met INVISIVENT kan u stijlvol ventileren. De plaatsing achter de slag en boven het raam zorgt ervoor dat het verluchtingsrooster bijna onzichtbaar is van buitenaf. De zelfregelende klep zorgt ervoor dat verse lucht zonder tocht wordt aangevoerd.

Akoestische verluchtingsroosters met klep boven het raam

INVISIVENT AK is de akoestische versie van de Invisivent. De aanwezigheid van verschillende soorten schuim maakt 4 niveaus van geluidsdemping mogelijk (Basis, Hoog, Ultra of Extreem).

Verluchtingsroosters met klep op het glas

THM 90 is een vlak verluchtingsrooster. THM 90 kan op het glas, onder het glas of tussen dwarsregels gemonteerd worden. THM 90 is enkel geschikt voor gebruik op het gelijkvloers.

Zelfregelende verluchtingsroosters op het glas

AR 75 werd ontwikkeld om op het glas gemonteerd te worden. AR 75 kan ook tussen dwarsregels gemonteerd worden met behulp van extra profielen. Met AR 75 kunnen 4 verschillende debieten bereikt worden.