Onze verschillende garagepoorten

Optimale isolatie

Een moderne garagepoort moet ecologisch, veilig en duurzaam zijn en een maximaal comfort bieden. Ze zijn ontwikkeld in overeenstemming met de nieuwste Europese veiligheids- en productienormen (EN 13241-1). De panelen van onze garagepoorten zijn gemaakt van een dubbele verzinkte staalplaat met in het midden een brandwerende polyurethaanschuimisolatie. Deze isolatie biedt uw garage een optimale bescherming tegen schommelingen in buitentemperatuur en vermijdt zo elk energieverlies.

Optimale veiligheid

Dankzij hun profiel en vingerbeschermingsbeslag bieden onze sectionale garagepoorten een betere bescherming tegen verwondingen en bovendien zijn ze uitgerust met een valbeveiliging voor het geval dat de veren breken.

Optimaal gebruiksgemak

Ten slotte is het belangrijkste voordeel van de sectionale garagepoort dat deze zeer praktisch is in gebruik: de poort schuift naar boven en hangt parallel met het plafond om zo veel mogelijk plaats vrij te maken binnenin en buiten de garage. Een troef die vooral gewaardeerd wordt wanneer de ingang van de garage zich langs een voetpad of pal aan de weg ligt.