Onze verschillende soorten veiligheidsbeslag

Veiligheid komt op de eerste plaats

Ramen zijn niet alleen elementen van een huis die licht binnenlaten, ze zijn een belangrijk onderdeel van het gebouw. EMAC Belgium is zich bewust van dit belang en rust alle ramen standaard uit met een kwalitatief hoogstaand en vooral veilig hang- en sluitwerk.

Individuele bescherming

Het modulaire concept van de sluitplaten maakt het mogelijk om het veiligheidsniveau op individuele wensen af te stemmen.

Het hoge weerstandsniveau wordt bevestigd door het RAL-label voor sloten en beslag. 

Eenvoudig af te stellen

Het ActivPilot raambeslag beschikt over een nieuw sluitsysteem dat op een nieuwe achthoekige sluitnok gebaseerd is. Deze kan handmatig versteld worden en maakt zo een eenvoudige instelling van de sluiting mogelijk.

De spanningtoleranties van de sponning worden automatisch opgevangen door ontwerp van het sluitpunt.

Hoogwaardige kwaliteit

De RAL-verouderingsproef bevestigt de kwaliteit van het Winkhaus-beslag.
Het biedt u de garantie dat u een product koopt met een lange levensduur.

Energiebesparing

De meervoudige verluchtingsvoorziening maakt het mogelijk de vleugel in verschillende standen te openen en biedt dus een snelle en eenvoudige manier om de verluchting te regelen. Hierdoor is een permanente toevoer van verse lucht zonder noemenswaardig energieverlies mogelijk.

Dit beschermt niet enkel uw gezondheid, maar ook uw portemonnee.

Knap design

Door het aangename design van het beslag onderscheiden de ramen zich op een positieve manier van de andere ramen die verkocht worden. Verfraai dus uw ramen met de ActivPilot de Winkhaus.

Eenvoudige verbetering van de uitrusting

Het innovatieve modulaire systeem van de ActivPilot kan eenvoudig worden uitgebreid en biedt zo extra mogelijkheden. Gebruik deze flexibele extra mogelijkheden ook voor een volledig nieuw gevoel van welzijn.